twitter

Панирани пилешки хапки

Продукти: 
пилешко месо
За панировката паста "ПАТАФРИ" : 
2 яйца
1 с.л. олио
3 с.л. брашно
4 с.л. бира
1 пакетче сусам
подправки по желание

За маринатата : 1-2 с.л. водка, 1/2 с.л. мед., соев сос, олио и подправки по желание.
Приготвяне: Пилешкото месо се нарязва на хапки. Месото се маринова и се оставя да престои поне 30 мин.
За панировката белтъците се отделят и към жълтъците се прибавят олиото,брашното,бирата,подправки по желание, по желание сусам.Белтъците се разбиват на сняг и към тях се прибавят жълтъците, като бъркаме бавно с дървена лъжица. В тази панировка се потапят парченценцата и се пържат в силно сгорещено олио.

0 коментара:

Публикуване на коментар

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More