twitter

Свинско месо със зелен фасул, картофи и бекон в гювеч


Продукти
Зелен фасул(замразен), картофи, свинско, лук, черен пипер, червен пипер, сол, чесън, чубрица, прясно мляко и вода,бучка масло, няколко резенчета бекон

Приготвяне:
Не давам точен грамаж на продуктите, тъй като зависи от гювеча ви. Месото се нарязва на кубчета и се слага в гювеча. Добавя се бекона,зеленият фасул, картофите съюо нарязани на кубчета, лука( аз използвам сух лук - много удобно). Добавят се подправките, чесъна нарязан на ситно и маслото. Отгоре се полива с прясно мляко и вода,от колкото има нужда.
Пече се на умерена фурна докато месото и зеленчуците омекнат.

0 коментара:

Публикуване на коментар

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More