twitter

Тиквички с пилешко месо

Продукти:
тиквички, пилешко месо, домати, лук, 3 яйца, 200 гр сирене, 100 гр кашкавал,сол, чубрица, чесън

Приготвяне:

Тиквичките се нарязват на тънки парчета. Тавата се намазнява и се нареждат парчетата тиквички едно до друго. Месото се задушава с лука. Яйцата се разбиват и се добавят към месото, заедно със сиренето. Сместта се излива върху тиквичките. Отгоре се нарежда нов ред тиквички. Посоляваме и поръсваме с малко олио. Печем на 220С около 30 минути. Нарязваме доматите на шайби и ги нареждаме върху тиквичките.Поръсваме с кашквала и запичаме още 10 минути.


0 коментара:

Публикуване на коментар

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More