twitter

Крем с рожков и банан

Продукти:

прясно мляко, 1 банан, кафява захар, брашно от рожков, нишесте ванилия

Приготвяне:
Наливаме в тенджера млякото, като количеството зависи от това колко порции искаме да направим. Добавяме захарта и разбъркваме добре. Когато млякото заври, в него слагаме подходящото количество нишесте, предварително разтворено в студено прясно мляко. Добавяме и брашното от рожков - 1-2 с.л/ на вкус/. Когато започне да се сгъстява, добавяме и банана, който е предварително накълцан с чопър на пюре. Оставяме още няколко минути на котлона, след което сваляме, изчакваме да изстине леко и наливаме в купички.

0 коментара:

Публикуване на коментар

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More