twitter

Пиле с чедър

Интересна рецепта, която реших да пробвам покрай новият си керамичен тиган. Той става и за фурна, тъй като му се сваля дръжката, така че ги пъхнах направо там и не се занимавах с паниране. Ако обаче искате, може и да си панирате филенцата.
Ето и рецептата:

Продукти:
Пилешко филе, кашкавал чедър и обикновен кашкавал, предварително настъргани, подправки по желание - черен пипер, чесън, сол, галета, прясно мляко.

Приготвяне:
Галетата се смесва с подправките. Всяко филе се потапя в млякото, после в кашкавала и последно в галетата. Нареждат се в подходяща тавичка, може и върху хартия за печене, но в моя случай нямаше нужда. Пекат се до готовност.

0 коментара:

Публикуване на коментар

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More