twitter

Свински ребра с домати, лук, маслини и гъби

Това ястие направих за Великден, тъй като не ям агнешко. Получи се много добре, особено помогна съда в който го направих, а именно глинена тава.

Продукти:
свински ребра, домати, лук, гъби, маслини

Приготвяне:
Ребрата се измиват и нареждат в подхидяща тава. Гъбите се нарязват на малки парченца и се слагат в тавата, същото се прави с лука, който пък нарязваме на кръгчета. Наливаме малко вода, подправяме с подправки по желание и слагаме във фурната и я пускаме на 180 градуса. Когато месото омекне, добавяме доматите, нарязани на парчета и маслините. Допичаме до готовност.

0 коментара:

Публикуване на коментар

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More