twitter

Свински котлети с кашкавал


Първо се правят джобчета отстрани на котлета - все едно се разрязват, но не съвсем, за да могат да се напълнят. Овкусяват се със сол, черен и червен пипер, слага се в джобчето резен домат и резен сирене. Аз вътре поръсих и малко чубрица.После идва трудоемката част, защото трябва да се зашият отстрани, с игла и конец :) След като го направим, потапяме пържолките първо в яйце, после в смес от галета и кашкавал. В оригиналната рецепта беше с пармезан, но аз не обичам и заради това обикновен кашкавал. Нареждат се в тавичка, слага се по един резен домат отгоре на всяка, добавя се малко олио или масло, както предпочитате и се пече на предварително загрята до 200 градуса фурна, отгоре и отдолу, до готовност

0 коментара:

Публикуване на коментар

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More