twitter

Свинско със зеленчуци в тенджера под налягане


Продукти:
свинско месо плешка, 500 гр
3-4 картофа,
праз,сух лук и сух чесън на око,
сол, черен и червен пипер,
кимион, риган, чубрица,
моркови наразяни на колелца,
корен от целина 100 гр,
бяло зеле около 200-300 гр,

Приготвяне:
Всичко се нарязва, смесва се и се слага в тенджерата под налягане. Налива се вода 2-3 пръста над тях. Тенджерата се затваря и месото се вари около 40 мин.
Тъй като е по-скоро течно, може да се пресипе в тава след като е готово и да се запече леко. Аз така направих :)


Източник.

0 коментара:

Публикуване на коментар

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More