twitter

По-различно пиле с картофи и розмарин



Продукти:
1 пиле,
1 кг картофи,
200 мл бира,
розмарин,
черен и червен пипер,
сол,
1/2 ч.ч вода,
масло,
лук,
4-5 с.л лютеница

Приготвяне:
Пилето се нарязва на парчета. Картофите се нарязват на колелца, лука също.
Зеленчуците се овкусяват със солта, червеният и черният пипер. Разбъркват се добре.
Всяко парче пиле се овалва в смес от сол, черен пипер и розмарин.
Слагат се при картофите и върху всяко парче месо се слага по резен масло.
Прави се смес от бирата, водата и лютеницата. Излива се при пилето и се пече около 40-45 мин на 200 градуса.

Така изглежда преди да го пъхна във фурната :


0 коментара:

Публикуване на коментар

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More