twitter

Спане и тоалет за малкия

За малкия имаме сгъваема кошара, но понеже сме на два етажа, взехме още една, която използваме само вечер. Търсихме я да е несгъваема, дървена и на добра цена. За съжаление кошарите, които се предлагаха в България, бяха или прекалено скъпи( ако са дърво) или от МДФ. Тази която взехме от Икеа е дървена и семо 85 лв. Отделно се купува матраче, но това е така с всички кошари.
Кошарата е в натурален цвят (SNIGLAR)


Матрачето, което избрахме е това (VYSSA/SKONT )


Отделно взехме повивалник (SNIGLAR)


Доволни сме от него, но вече му поомаля. Все още го изпозлваваме, а като рафт ще си го изполвам дълго време, може да му намеря и съвсем различно приложение след време.

Отгоре за повивалника взехме тази поставка за повиване (GULLUNGE)


Тя е надуваема и лесно се пренася. За нея има калъфи, установихме че ни трябват поне 2 комплеката, за да има какво да се сложи, ако се напикае отгоре и, повече от 2 пъти дневно. Калъгите са хавлиени, и пасват точно на поставката (GULLUNGE)


От спалните им чували също съм много доволна, въпреки че са за по-хладно време. Имаме няколко от тези (BARNSLIG)


Взехме и гърне (LATTSAM), въпреки че за момента му е голямо. Имам чувството че потъва в него.



2 коментара:

Много добре изглежда кошарката но дали е и толкова здрава колко е красива,малко ми се виждат тънички пръчките или това е измама на зрението

Пръчките не са тънки и като цяло е много хубава и здрава кошарката. Малкия не спи вече в нея, но защото много се върти и се удря в пръчките, нещо, което би се случвало във всяка дървена кошара. За цената си е страхотна, не е мръднала.

Публикуване на коментар

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More