twitter

Столче за хранене

Виктор си има столче за хранене, от което сме много доволни, но е доста обемисто и не може да се пренася. Затова решихме да му вземем второ, което да носим със себе си, когато пътуваме. Моите планове са и да го използвам на терасата, за да го храня навън, когато времето позволява. Като истински фен на Икеа, за мен нямаше колебание, от къде да вземем столчето. Та, го обзаведохме с това столче




Аксесоарите за него, се продават отделно, затова взехме и тази табла :


и тази възглавничка

Вкъщи го изпробвахме почти веднага. Малкия се чувства конфортно в него, но на мен лично не ми допадат няколко неща :

1. Колана е само през кръста, и за живи деца, като моя, е малко по кофти, тъй като много лесно може да се върти във всяка посока, която пожелаее.

2. Столчето е малко ниско, и е леко неконфортно, ако майката, трябва да е права. Аз го храня права, тъй като яде бавно, отнема доста време, разсейва се, и гледам да използвам времето да свърша някъква друга работа. Ако седнеш на маса и придърпаш столчето е идеално, но при нас не винаги е удачно.


Въпреки тези неща, харесвам столчето, първо заради изчистеният дизайн, второ, заради това че се раглобява почти напълно, и при пътуване не заема много място и не на последно място, цената е много добра.

0 коментара:

Публикуване на коментар

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More