twitter

Панирани пържоли на фурна


Продукти:
Свински пържоли, сол, черен пипер, червен пипер, магданоз, брашно, галета, 3 яйца, малко прясно мляко ако се наложи, кашкавал
Приготовление:
Пържолите се натриват добре със сол и черен пипер, след което се овалват в брашно. Отделно се прави панировката, като се смесват 3-те яйца, разбити, настърган кашкавал, сол, черен и червен пипер, магданоз, 2-3 с.л галета, пак толкова брашно. Ако се получи много гъсто се добавя прясно мляко. Пържолите се овалват в тази смес, след което се пекат в тава, предварително покрита с домакинска хартия. Фурната трябва да е предварително загрята на 200 градуса. Отвътре остават сочни, което е най-хубавото в рецептата, освен пропускането на пърженето :)

Източник

0 коментара:

Публикуване на коментар

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More