twitter

Запечени кренвирши с кашкавал и яйца

Една бърза вечеря,която се получи добре. Аз добавих и малко прясно мляко, но това беше грешка, тъй- като се пече повече време, така че по добре спазвайте основната рецепта.

Необходими продукти :
8 кренвирша
1 с.л. масло
100 г кашкавал
4 яйца
чесън на прах
черен пипер
червен пипер
сол
Приготвяне:
Кренвиршите (8 бр) се нарязват по дължина на 4-5 еднакви парчета. Нареждат се изправени в огнеупорен съд, покриват се с парченца масло (1 с.л.) и се поръсват с подправките и настъргания на едрото ренде кашкавал (100 г). Заливат се с разбитите с миксер яйца (4 бр). Запичат се в гореща фурна и се поднасят топли.

0 коментара:

Публикуване на коментар

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More